Deze pagina is perfect voor het verbeteren van uw Zoekmachine optimalisatie; You can review titles, keywords and descriptions of all blogs at once.

U kunt het beste een banner bovenaan toevoegen aangezien het een frequente bestemmingspagina is voor nieuwe bezoekers. Dit blok zal niet zichtbaar zijn voor uw bezoekers.

Blog 1 Thumb

Nieuwe website met nieuwe mogelijkheden

Sinds 2021 hebben we een nieuwe website gelanceerd met meer zoekfunctionaliteit. zoek op categorie, alfabetisch, op prijs, enz. Je kan door de producten gaan en op het hartje klikken en zo artikelen toevoegen aan je favorieten lijstje. Door het verlanglijstje te openen kan je producten toevoegen aan je winkelwagen. Je kan bv je regelmatig terugkerende artikelen toevoegen aan je verlanglijstje en zo snel terug een bestelling plaatsen. Vind je dit alles wat moeilijk neem dan een contact op en dan zullen we een gebruike voor je opzetten en je meest courante artikelen al op je lijstje zetten. Zo kan je snel bv wekelijks of maandelijks bestellen en zetten wij alles voor je klaar! Geen wachttijden dus meer!